subota, 21. studenoga 2009.

To se događa kad nemožete odoliti slici!!


Nedavno sam na web-u pronašla shemu za ove prekrasne Snjegoviće i naravno nisam im odolila. Moram priznati da izgledaju puno jednostavniji za izradu nego što jesu!!!
Za sada sam se odlučila za tri meni najsimpatičnija iako svih osam izgleda prekrasno. Kako sam inače dosta uporna osoba rekla sam sama sebi sa ću ih sve napraviti. Potrajat će ali moji su!! Do tada užuvam u ova tri.Još uvijek nisu gotovi jer mora se i od nečega živjeti i raditi ali napreduju a to je najvažnije.
Link za shemu :

http://marian-esquemaspuntodecruz.blogspot.com/2009/09/munecos-de-nieve_23.html

Shema je malo rastegnuta ali za svakoga tko nije početnik stvarno nebi trabalo biti problema.Konci koje koristim su Madeira kupljeni u Zagrebu. Pa evo moje verzije u nastajanju

Nadam se da će uskoro biti gotovi a onda slijede i slike.

Evo i to sam uspjela! Tri su za ovu godinu napravljena,uokvirena i poslikana. Uživajte!!

2 komentara:

  1. Vrlo simpatičan uzorak ...
    Sreća je da možeš nabaviti barem Madeira konce za koje postoje konverzijske liste, pa lako možeš zamijeniti preporučene sa sheme odgovarajućom ili najsličnijom bojom. Srećom danas uz pomoć interneta bez problema možeš nabaviti konce i platna, čak po daleko povoljnijom cijeni nego u lokalnoj trgovini.

    http://romantales.mojblog.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Poslala sam ti na mail odgovor na tvoja pitanja. Kako je tvoj mail kod t-coma pogledaj u svojoj spam pošti jer obično blokiraju poruke s gmaila.
    http://romantales.mojblog.com/

    OdgovoriIzbriši