ponedjeljak, 9. studenoga 2009.

Gotov je moj preslatki jastučić


Jučer sam konačno završila moj crveno –bijeli jastučić. Ispalo je bolje nego sam se nadala!
Iako sam u mladim danima puno šivala već neko vrijeme (par godina) nisam radila ništ' konkretnog. Trebalo mi je tjedan dana da se odlučim sjesti za mašinu. Moram reči da sam i više nego zadovoljna i svojim šivanjem i idejom koja je 100% realizirana (obrub sa čipkom i lanena jastučnica)
Sve mi se nekako poklopilo od prve, jer da nije bilo tako, vjerovatno bi prekrasni rad završio u mojim ladicama na čekanju nekih boljih vremena i šivačke inspiracije.
Nevjerovatno je kako neke vještine ostanu u vama godinama i kad već mislite da ste sve zaboravili one se pojave kao da ništa nije bilo. Baš kao vožnja bicikla.

Pa evo gledajte i barem djelomično uživajte kao ja !!!
Inače, uzorak (shema) je besplatna ( freebie) i skinuta sa stranice

http://swappons.kazeo.com/?page=rubrique&idr=84616&pa=10 ( Ime sheme: Pettit Noel )


Moj "Petit Nöel "


2 komentara:

  1. DOk se još ravno šiva mogu se i prihvatiti šivaće mašine :-) Šalu na stranu, uspješno si uklopila svoj rad na ukrasni jastučić.

    http://romantales.mojblog.com/

    OdgovoriIzbriši
  2. Ma to je nevjerovatno!
    Kao teenagerica sam šivala haljine, hlače, košulje svašta. A onda krene familija,beba,posao,gužva života, i najednom imaš vakum od deset godina ničega konkretnog, uz to ulovi te kriza srednjih godina pa kupiš psa (dva puta!!!) i opet se sjetiš konaca,šivanja, križića, i shvatiš da ti je to terapija za živce. Ma super je zaista me veseli.

    OdgovoriIzbriši