ponedjeljak, 8. veljače 2010.

Sada nešto malo drugačije!

Iako nisam dugo bila aktivna na blogu , to ne znači da se ništa ne radi. Itekako se radi ali za sada još nema slika i najava. U sve se uplela i jedna dosadna viroza a vrijeme leti.
Danas sam odlučila upoznati vas sa svojim velikim ljubavima. To su moja dva predivna i preslatka Shih tzu peseka!!
Cijelo vrijeme razmišljam što mi nedostaje na blogu a zapravo to su njih dvoje.


Eto da vam ih predstavim :
Prvo : ON – MING njegovo veličanstvo i pamet. Moj dečko od punih 10 godina. Moja velika ljubav i maza kakvu treba tražiti. Zaključak moje familije je da je to pas u koga se zavukla ljudska duša i pamet. On je nešto posebno. Od prvog dana svog života. Prekrasni mužjak koji plijeni svojom osobnošću i hrabrim srcem punim ljubavi za sve.



Drugo : ONA - BELA mala carica i ljubimica koja se „zavlači pod kožu“ na duge staze kako je opisuje naša prijateljica. Plaho stvorenje koje i sada dok ovo pišem leži u mojem krilu i kunja. Naša curica od 7 godina koja je do sada odhranila 12 malih vragolana. Plavuša koja nas razveseljava svojim pogledom!

Njih dvoje su mojoj familiji terapija i smirenje na kraju svakog dana. Oni su naši ali još više mi smo njihovi. Ponosni smo na njihovu djecu koja su se razmilila  po Hrvatskoj ,Sloveniji i Austriji. Ovdje  je samo par slika potomaka pa uživajte



3 komentara:

  1. Nije da nisu plodni, ali su stvarno slatki. Pozdrav. Loredana

    OdgovoriIzbriši
  2. OMG.... prekrasni su. Kod vas u obitelji je siurno uvijek jako veselo. A ove male hodajuce loptice su neodoljive... i vec znaju pozirati. :-)

    OdgovoriIzbriši